Bird flight

In de natuur bij mijn woonplaats hebben we buizerds, ze gaan mee in de wind en bewegen zich voort, voornamelijk door de termiek in de lucht. Ik was gefascineerd door de manier hoe ze de termiek pakken en hoe ze gemakkelijk steeds hoger en hoger cirkelen door de lucht met hun brede vleugels. Ik wou deze fascinatie laten zien door middel van mijn sieraden, wat heeft geleid tot deze broches.At home we have buzzards who capture the wind and move mainly through thermal. I was fascinated by the way they capture this current, how they circle and seem to glide easily through the sky on their broad wings. This I wanted to capture in a jewelry piece, which led to these brooches.

Het zilver in de broches representeert de beweging van de wind en de koper staat voor de bewegingen van de vogel door de lucht.

De houten broches zijn een onderdeel wat ik heb uitgelicht van de beweging van de vogel door de lucht.The silver represents the movement of the wind and the copper represents the movement of the bird through the air.

The wooden brooches are a piece which I highlighted out of the movement of the bird through the air.